semua Kategori

Profil Syarikat

Laman Utama>Tentang Kami>Profil Syarikat

Tentang Kami

Zhejiang Future Machinery Co., Ltd diasaskan pada tahun 1993. Syarikat itu sentiasa menyasarkan untuk membangunkan mesin farmaseutikal Cina dan melepasi tahap teknikal mesin farmaseutikal Eropah, dan menyelidik serta membangunkan mesin farmaseutikal baharu. Memegang konsep "berorientasikan kemanusiaan dan membayar balik kepada negara" kami secara berterusan menawarkan lebih berkesan, pintar, penggunaan tenaga yang lebih rendah dan produk baharu yang lebih mantap, yang dipuji oleh semua peringkat kerajaan dan memenangi penghormatan serta sokongan dan pengiktirafan yang hebat daripada pelanggan.

Syarikat itu mengambil mesin pembungkusan Blister dan pelbagai mesin granulasi sebagai dua siri produk terkemuka. Dan Komited untuk menyediakan pelanggan dengan keseluruhan barisan persediaan dan Penyelesaian yang mantap.

Dengan kapasiti pengeluaran tahunan melebihi 10 juta USD, produk yang dibuat oleh Syarikat ini telah dijual di lebih daripada 30 wilayah (perbandaran) atau daerah autonomi di China dan dieksport ke lebih daripada 30 negara atau wilayah termasuk Amerika Syarikat, Kanada, Brazil, Australia , Rusia, Malaysia, Vietnam, Taiwan, Macau, Jerman, Bangladesh, India. Syarikat mempunyai pejabat dan pengedar di Rusia, Pakistan, Amerika Syarikat, Australia, India, Jerman, Bangladesh dan tempat lain. Produk telah dimasukkan ke dalam operasi yang produktif oleh lebih 2000 syarikat farmaseutikal domestik dan antarabangsa, memenangi reputasi lisan yang dinilai tinggi, dan membina imej korporat yang menarik dan nama jenama terkenal untuk Syarikat ini.

Syarikat telah lulus sistem kualiti ISO9001 dan sijil CE, semua mengatur pengeluaran mengikut Undang-undang Buruh dan Keselamatan Pengeluaran Rendah dengan ketat.

Syarikat kami akan mengalu-alukan rakan-rakan dari pelbagai kalangan dan pelanggan baru dan lama untuk melawat kami untuk perniagaan dan mencipta masa depan yang cerah bersama kami.


Produk utama:
Mesin Granulasi
Granulator Pembancuh Ricih Tinggi
Mesin pencampuran
Jentera pembungkusan lepuh
Mesin Pembungkusan Lepuh Berkelajuan Tinggi Automatik
Mesin Pembungkusan Lepuh Berkelajuan Tinggi