semua Kategori

granulator

Laman Utama>Produk>granulator

1
Pengeluar kilang GLX-150 Pemadat roller automatik granulator kering standard GMP penapis saiz berbeza

Pengeluar kilang GLX-150 Pemadat roller automatik granulator kering standard GMP penapis saiz berbeza


Deskripsi

Penggunaan

Pemadat roller automatik GLX-150C ialah pemadat buatan sendiri yang paling canggih di dunia, yang direka bentuk dan dibangunkan berdasarkan konsep dan ciri GMP ubat paten Cina dan ubat biokimia. Ia digunakan secara meluas untuk granulasi dalam industri seperti farmasi, makanan dan kejuruteraan kimia, yang digunakan terutamanya untuk granulasi bahan yang terdedah kepada reput dan tidak berkesan atau terkumpul apabila menyentuh basah dan haba. Bijirin yang dihasilkannya digunakan secara langsung untuk paket granul, tablet dan kapsul berisi.

Kesesuaian

Pemadat penggelek digunakan secara meluas untuk granulasi dalam industri seperti farmasi, makanan dan kejuruteraan kimia

Ciri

1. Suapan automatik aliran udara tekanan negatif membolehkan serbuk dihantar ke dalam saluran paip tertutup yang menghalang habuk berterbangan.

2. Putaran songsang tork malar Skru berkembar dipacu motor servo Jerman mencapai kecekapan tinggi dan penyusuan ketepatan yang menjamin kualiti helaian.

3. Penggelek sipi dikawal pneumatik berketepatan tinggi melaraskan dimensi ketebalan kepingan yang memastikan keselarian larian dua roda penekan dan membolehkan ketebalan kepingan dan kekerasan kepingan menjadi sekata.

4. Kesan butiran permukaan melengkung jenis W- mod penyusunan adalah sangat baik dan serbuk halus adalah kurang.

5. Serbuk halus peranti penyaring bergetar aliran udara disedut terus oleh vakum dan kadar serbuk halus siap dikawal pada 5% di bawah.

6. Reka bentuk keseluruhan yang mudah ditanggalkan, mengambil masa 20 minit sahaja, memudahkan pembersihan dan menjadikan pembersihan mudah diterima

7. Sebelum kerja selesai, pam udara tekanan negatif yang dikonfigurasikan sendiri pra-membersihkan ruang kerja mesin dan menyedut sisa serbuk ubat di dalam baldi bahan, tong pengecasan, pinggir roda penekan, bijirin penuh dan ayak.

8. Konfigurasi canggih PLC dan skrin sentuh 10" dengan tepat mengawal suapan, tekanan, momen daya, kelajuan, formula, ketebalan kepingan, jumlah bekalan serbuk dan penapisan, dll, dan akan menjalankan paparan data dan juga boleh memuat naik pelayan atau cetakan oleh IDS.

9. Mod suapan heliks telah mensintesis kelebihan suapan menegak dan rata dan sementara itu mengelak kelemahan suapan menegak dan rata.

10. Sistem penyaringan getaran pneumatik yang unik boleh menyelaraskan injap jenis bintang untuk mengekalkan bahan yang dicas dan mengitar semula serbuk nipis. Ia boleh mengawal kadar serbuk nipis produk siap di bawah 5%.

11. Kabinet elektrik pusingan adalah padat dalam pembinaan. Mudah bagi pengguna untuk menyelenggaranya.

12. Kotak pembuatan granul tertutup penuh boleh menyelaras takal penekan jejari ke atas dan ke bawah dan ruang paksi, supaya ia boleh memenuhi semua keperluan untuk menekan pelbagai jenis tablet serbuk. Ia terdiri daripada skrin jenis W, takal pengatur butiran jenis gear, takal saringan jenis gelombang. Jadi butirannya tersusun dengan baik, dengan kadar serbuk nipis yang lebih rendah.

13. Ia secara automatik boleh mengangkat penyuap untuk menyelaraskan jenis bintang dan rod skru untuk meneruskan bahan suapan ke takal penekan untuk menyamai ketebalan dan kekerasan tablet.3. Mod penyusuan heliks telah mensintesis kelebihan penyusuan menegak dan rata dan sementara itu mengelak keburukan penyusuan menegak dan rata.

14. Sistem penyaringan getaran pneumatik yang unik boleh menyelaraskan injap jenis bintang untuk mengekalkan bahan yang dicas dan mengitar semula serbuk nipis. Ia boleh mengawal kadar serbuk nipis produk siap di bawah 5%.

15. Kabinet elektrik pusingan adalah padat dalam pembinaan. Mudah bagi pengguna untuk menyelenggaranya.

16. Kotak pembuatan granul tertutup penuh boleh menyelaras takal penekan jejari ke atas dan ke bawah dan ruang paksi, supaya ia boleh memenuhi semua keperluan untuk menekan pelbagai jenis tablet serbuk. Ia terdiri daripada skrin jenis W, takal pengatur butiran jenis gear, takal saringan jenis gelombang. Jadi butirannya tersusun dengan baik, dengan kadar serbuk nipis yang lebih rendah.

17. Ia secara automatik boleh mengangkat penyuap untuk menyelaraskan jenis bintang dan rod skru untuk meneruskan penyuapan bahan ke takal penekan untuk menyamai ketebalan dan kekerasan tablet.

4
5


spesifikasi
Perkara        GLX-150
Kapasiti tablet         Kg / h
Kapasiti butiranKg / h        
Kelajuan putaran penggelek picitrpm        3 ~ 30
Kelajuan putaran penggelek picitrpm20 ~ 160
Meluruskan kelajuan putaranrpm5 ~ 110
Spesifikasi bijirinΦmm10 ~ 80 / 2 ~ 0.18
Tekanan roller picitKN        330
Tekanan sumber udaraMpa0.4 ~ 0.7
Penggunaan udaram³ / min        0.36
Kuasa mesin utama        KW14
Kuasa mesin tambahanKW3.5
Berat mesin utamaKg2000
Dimensi keseluruhan (L x W x H)m1.45 x 0.85 x 2.4INQUIRY